LCHF - Dag 30 (Igår måndag 6 juli -09)

Promenad med Daisy och Zelda (Sally inte hemma) mellan 25-30 minuter. Tiden är lite oviss eftersom jag stannade och borstade Daisy några gånger. Fäller, fäller, fäller hår.....

2 Finn Crisp med extrasaltat Bregott och rökt skinka (Tunna skivor)
Färdigkryddad lax som jag stekte och åt med min romröra och sallad från igår. Idag hade jag på olja, vinäger och örtsalt på salladen.
Lite mango
Några oliver med min romröra
2 hamburgare från McDonald´s
Mörk choklad 70%
Samma sallad som tidigare, sent efter bio

Beträffande laxen, är inte jätteförtjust i det men det funkar och är ju väldigt bra att äta! Jag köpte fyra filéer eller vad det kallas för ca 50 kr på extrapris, ordinarie pris var 79 kr annars har jag för mig. De var frysta och går att ta fram en och en. Per filé blir detta 12,50 kr och det är väääldigt billigt! Perfekt att ta fram och tina och steka och äta som lunch för mig!

Idag blev det bio och jag, Daniel och Fanny gick på McDonald´s först. De beställde in menyer men där satt jag med mina burgare och vatten. Även om det inte är bra för mig tycker jag själv att jag är duktig som inte äter mer! Så det så!

Jag unnade mig en minichokladkaka, mörk choklad, på bion. Det man "får" äta. Egentligen var jag inte jättesugen men åt ca halva ändå. Några bitar alltså. Och en flaska bonaqua till det. Ingen läsk där inte.

Det är FANTASTISKT ATT SOCKERSUGET ÄR BORTA!!!! Idag är det 30 dagar utan socker, alltså läsk, saft, juice, godis, chips, bullar/kakor m m. Bara DET är otroligt! Och det är inte så svårt att säga nej heller, eller att motstå när jag ser andra äta. Tvärtom, blir väldigt stolt!

Kommentarer
Postat av: Lina

Hejsan, trillade in på din trevliga blogg :)

tycker du att det funka det där LCHF? :)¨visst känner man sig duktig när andra trycker i sig :D

2009-07-07 @ 10:46:46
URL: http://energetic.blogg.se/
Postat av: Anna

Ja nu är jag igång igen =) Skönt att slippa illamåendet man får när man äter kolhydrater. Ska till Tunisien i oktober,ska bli underbart.Men vill ha bort några kilon först =) Hur går det för dig?

2009-07-07 @ 11:16:57
URL: http://tildafreja.blogspot.com
Postat av: Anna

<a href="http://www.blogglista.se/"><img src="http://www.blogglista.se/button.php?u=Anna27" alt="Blogglista.se" border="0" /></a> Jag har tagit ut presentkort på Lindex & Hm idag =)

2009-07-07 @ 14:12:49
URL: http://tildafreja.blogspot.com
Postat av: Anna

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=20170

Kanske ska sätta dit rätt länk också =) Bli gärna medlem!

2009-07-07 @ 14:14:11
URL: http://tildafreja.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0